Avoimet työpaikat

Avoimia työpaikkoja on tarjolla eri toimistoissamme vaihtelevasti. Voit antaa yhteystietosi meille tämän sivuston lomakkeella, jotta voimme kutsua sinut työhaastatteluun juttelemaan lisää. Yhteistyökumppaniemme avulla pystymme tarjoamaan eri puolilla Suomea mielenkiintoisia puhelinmyyntiprojekteja ihonhoitotuotteiden parissa.

Luonnonkosmetiikan myyjä

HOHDE Finland tarjoaa korkealaatuista, suomalaista luonnonkosmetiikkaa kotiin toimitettuna.

HOHDE-tuotesarjamme tuotteet on valmistettu kotimaisistaluonnonmukaisista ja vegaanisista ainesosista, joita ei ole testattu eläinkokeilla.

HOHDE-tuotteiden myyjänä tehtävänäsi on kartoittaa puhelimitse asiakkaiden ihonhoitotottumuksia ja tarjota tuotteitamme varmalla, asiantuntevalla otteella. Pidämme tärkeänä, että asiakas saa kokonaisvaltaisen esittelyn tuotteistamme ennen ostopäätöstä. Saat täyden koulutuksen työhösi, joten et välttämättä tarvitse aiempaa kokemusta. Tarjoamme alan parhaan palkkauksen.

Jos olet etsimämme henkilö, täytä tietosi oheiseen lomakkeeseen ja kerro itsestäsi lisää!

HAE NYT
  valmistettu_suomessa_suomi_blue_rgb

  HOHDE Finland

  HOHDE Finland on STR Global Group Oy:n aputoiminimi. STR Global Group Oy on vuonna 2011 perustettu yritys, joka keskittyy terveys- ja ihonhoitotuotteiden kotimyyntiin. Toimintaideamme on tarjota laadukkaita terveys- ja ihonhoitotuotteita kätevästi suoraan kotiin toimitettuna.

  www.hohde.com

  Yhteystiedot

  Sarkiantie 409
  38200, Sastamala